Wüsthof Classic sada nožů 2 ks + brousek

Kód: 1120160302
Akce Novinka
4 099 Kč –5 %
wusthof solingen classic sada nozu 2 ks brousek 1120160302
4 099 Kč –5 % 3 894 Kč
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

Limitovaná startovací sada kuchyňských nožů prestižní značky Wüsthof Solingen. Obsahuje 2 kusy kovaných nožů pro ideální pokrytí práce v běžné domácnosti či pro ambiciózního hobby kuchaře. Ergonomický design rukojeti vyvinutý ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Sada je doplněna o originální dvoustupňový brousek Wüsthof. 

ŘADA: Classic (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: kovaný - přesné kování z jediného polotovaru z ocelového masivu s podložkou a konstrukcí fulltang
DÉLKA OSTŘÍ: 20 a 10 cm + brousek na nože
OCEL: X50CrMo15
TVRDOST OCELI: 58 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: dárková krabička
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)

SLOŽENÍ SADY:
- nůž kuchařský 20 cm 1030100120: nepostradatelný vysoký kuchařský nůž, bez nemůže být žádná kvalitní kuchyně. Krájení všech druhů jídla s dokonalým vyvážením pro ruku.
- nůž špikovací 10 cm 1030100410 - malý nůž pro drobnější práce, nejvšestrannější ze všech druhů: pro krájení šalotky, cibule, bylinek, stejně jako čištění a řezání zeleniny.
- brousek 4347 - dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele
- lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
- návod na použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady kuchyňských nožů
Materiál čepele: X50CrMo15
Modelová řada: Wusthof Classic
Zpracování: Kované

Video

Video

Video

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Nože Wüsthof Dreizackwerk pochází z německého města Solingen, jenž je sídlem mnoha renomovaných nožířství a kterým dominuje právě firma Ed. Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pokud se rozhodnete pro originální nožířský výrobek ze Solingenu, vyvarujte se výrobkům, u kterých Vám prodejce jasně neprokáže jeho původ. Mnoho nožů na trhu nese označení „Solingen“, které samo o sobě nic neznamená. Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. Těmto problémům se vyvarujete při nákupu originálních nožířských výrobků Wüsthof Dreizack.
 Již od dávných věků byl nůž jedním z nejpoužívanějších předmětů denní potřeby. V dnešní době je potřeba takového nástroje zdánlivě odsunuta do pozadí, ale stále se jedná o nepoužívanější nástroj ve Vaší kuchyni. Není to ani mixér, fritovací hrnec, zázračný kráječ či jiná vymoženost, která má zvýšit hodnotu vaší kuchyně a usnadnit Vám život, ale právě nůž, bez kterého to v kuchyni prostě nejde a nikdy nepůjde. Ještě dnes jsou v mnoha domácnostech používány nože a nůžky, které byly vyrobeny v první polovině dvacátého století právě v Soligenu a pouze vysoká kvalita použitého materiálu a jeho zpracování a alespoň minimální péče jejich majitelů to umožňují. Mnohé z nich vyrobila firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.