Kanetsune nůž na pečivo 25 cm
Kód: KC-014Související produkty
Detailní popis produktu
Zoubkovaný nůž na pečivo je určen pro krájení chleba, ale i baget a dalšího pečiva větších rozměrů. Zoubky jsou v tomto případě velmi účinné, nůž se do čerstvých křupavých produktů "neboří" a výsledkem je rovnoměrný řez. Zubaté ostří navíc vydrží velmi dlouho ostré.
Celková délka. 37 cm
Délka čepele: 25 cm
Ocel: AUS-6 nerez
Tvrdost: HRC 56-58
Tloušťka čepele: 1,8 mm
Rukojeť: dřevo
Hmotnost: 95 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože na pečivo |
---|---|
Materiál čepele: | AUS-6 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.