Přes 8000 nožů a dalšího příslušenství máme skladem na prodejně! Doprava od 72,-Kč!

Blog

Přes 3000 nožů skladem

Vážení zákazníci, máme naskladněno přes 3000 nožů a dalšího sortimentu, tak abychom byli schopni vám zboží dodat rychle. Sledujte v kategoriích položky s popisem "skladem", u nich máte jistotu že budou expedovány v den objednávky nebo druhý pracovní den.  Na prodejně se Vám bude věnovat některý z našich zkušených prodavačů, doporučí vhodný nů...

Solingen, co to slovo vlastně znamená?

Solingen je mezinárodně chráněné označení původu a registrovaná ochranná známka ve vlastnictví Průmyslové a obchodní komory se Wuppertalu Solingen Remscheid.   Solingen je mezinárodně chráněné označení původu a registrovaná ochranná známka ve vlastnictví Průmyslové a obchodní komory se Wuppertalu Solingen Remscheid.§ 1 Základní zásady...

Nože Dick-jednotlivé série

Dlouhá životnost kvalitních nožů je důležitým aspektem při počátečním výběru. Tyto produkty splňují náročné požadavky hobby i profesionálních uživatelů. Kované kuchyňské nože Dick:- exklusivní 1905, - populární Premier Plus- konzistentní Active Cut- brilantní Premier Worldchefs (WACS) - nejcenější série 1778Lisov...

Druhy a typy kuchyňských nožů

Kuchyňský nůž - základ dobré kuchyně. Níže se dozvíte více o jednotlivých druzích kuchyňských nožů, jejich použití, vzhledu i doporučeným broušením.   Kuchařské a kuchyňské nože ... jde o širší a poměrně tvrdé nože. Vzhledem k širokému ostří je mezi prsty svírajícími rukojeť nože a prkénkem zachována dostatečná vzdálenost. Při krá...

Dělení kuchyňských nožů Victorinox

Mistr kuchař a řezník, ale i dobrá hospodyně vědí, že bez kvalitního kuchyňského nože se neobejdou. I v současné době nepostradatelný nástroj, který nechybí ani v najmechanizovanejší kuchyni a řeznické výrobě. S kvalitním nožem se řeže snadněji, rychleji a přesněji, práce je efektivnější a bezpečnější. Také v dobré domácí kuchyni se vyplatí mít kva...

Co se ve skutečnosti děje při ostření?

Cílem ostření prostřednictvím ocílky je pozdvihnout ohnuté „krystaly“ řezného ostří, nikoli odstranit vrstvu kovu. Při této činnosti není nutno vyvíjet žádnou sílu. Budete-li při této činnosti vynakládat úsilí, stane se z ostření broušení, a dojde k zakroucení čepele, stejně jako při broušení brusným kamenem. Správné ostření ocílkou není noži vůbec...

Broušení a vše okolo

Ostření a broušení nožů patří k základním činnostem, které je nutno provádět, pokud chceme aby nůž fungoval správně. Žádný nůž na světe se neobejde bez toho aby ho bylo nutno občas nabrousit.   Pod pojmem „ostření“ máme na mysli: (1) obnovu svislé polohy „krystalické struktury kovu“ u řezného ostří nože, aniž by byla odstraněna vrstva k...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.