Takobiki

Nejprodávanější

Takobiki 360mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 360mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G14
 
12 500 Kč
Detail
Takobiki 300mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 300mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G12
 
7 125 Kč
Detail
Takobiki 270mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 270mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G11
 
6 000 Kč
Detail
Takobiki 240mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 240mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G10
 
5 000 Kč
Detail
Takobiki 210mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 210mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G09
 
4 750 Kč
Detail
Takobiki 180mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 180mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G08
 
4 500 Kč
Detail
Takobiki 300mm Magnolia wood
Takobiki 300mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: KC-540
 
4 290 Kč
Detail
Takobiki 270mm Magnolia wood
Takobiki 270mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: KC-539
 
3 640 Kč
Detail
Takobiki 240mm Magnolia wood
Takobiki 240mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: KC-538
 
2 470 Kč
Detail
Takobiki 210mm Magnolia wood
Takobiki 210mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: KC-537
 
2 080 Kč
Detail
11 položek celkem
Takobiki 180mm Horn / Magnolia wood
4 500 Kč
Kód: G08
Takobiki 180mm Magnolia wood
Takobiki 180mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
1 950 Kč
Kód: KC-536
Takobiki 210mm Horn / Magnolia wood
4 750 Kč
Kód: G09
Takobiki 210mm Magnolia wood
Takobiki 210mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
2 080 Kč
Kód: KC-537
Takobiki 240mm Horn / Magnolia wood
5 000 Kč
Kód: G10
Takobiki 240mm Magnolia wood
Takobiki 240mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
2 470 Kč
Kód: KC-538
Takobiki 270mm Horn / Magnolia wood
6 000 Kč
Kód: G11
Takobiki 270mm Magnolia wood
Takobiki 270mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
3 640 Kč
Kód: KC-539
Takobiki 300mm Horn / Magnolia wood
7 125 Kč
Kód: G12
Takobiki 300mm Magnolia wood
Takobiki 300mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
4 290 Kč
Kód: KC-540
Takobiki 360mm Horn / Magnolia wood
12 500 Kč
Kód: G14

Takohiki (takobiki) je nůž na krájení ryb, stejně jako yanagiba, ale pochází z japonské oblasti Kanto (Tokio). Hlavním rozdílem je takohiki čtvercová hlava, která pomáhá šéfkuchařům smyslně pracovat s plátky sashimi a připravit odpovídajícím způsobem na talíř. Vysoká ostrost úkosové čepele dovoluje kuchařům, aby hladce vytahovali čisté plátky syrových ryb a mořských plodů bez podlitin nebo drsných povrchů.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.