Takobiki

Nejprodávanější

Takobiki 360mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 360mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G14
 
12 500 Kč
Takobiki 300mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 300mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G12
 
7 125 Kč
Takobiki 270mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 270mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G11
 
6 000 Kč
Takobiki 240mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 240mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G10
 
5 000 Kč
Takobiki 210mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 210mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G09
 
4 750 Kč
Takobiki 180mm Horn / Magnolia wood
Takobiki 180mm Horn / Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: G08
 
4 500 Kč
Takobiki 300mm Magnolia wood
Takobiki 300mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: KC-540
 
4 290 Kč
Takobiki 270mm Magnolia wood
Takobiki 270mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: KC-539
 
3 640 Kč
Takobiki 240mm Magnolia wood
Takobiki 240mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: KC-538
 
2 470 Kč
Takobiki 210mm Magnolia wood
Takobiki 210mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
Kód: KC-537
 
2 080 Kč
11 položek celkem
Takobiki 180mm Horn / Magnolia wood
4 500 Kč
Kód: G08
Takobiki 180mm Magnolia wood
Takobiki 180mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
1 950 Kč
Kód: KC-536
Takobiki 210mm Horn / Magnolia wood
4 750 Kč
Kód: G09
Takobiki 210mm Magnolia wood
Takobiki 210mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
2 080 Kč
Kód: KC-537
Takobiki 240mm Horn / Magnolia wood
5 000 Kč
Kód: G10
Takobiki 240mm Magnolia wood
Takobiki 240mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
2 470 Kč
Kód: KC-538
Takobiki 270mm Horn / Magnolia wood
6 000 Kč
Kód: G11
Takobiki 270mm Magnolia wood
Takobiki 270mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
3 640 Kč
Kód: KC-539
Takobiki 300mm Horn / Magnolia wood
7 125 Kč
Kód: G12
Takobiki 300mm Magnolia wood
Takobiki 300mm Magnolia wood
Přibližně 20 dní
4 290 Kč
Kód: KC-540
Takobiki 360mm Horn / Magnolia wood
12 500 Kč
Kód: G14

Takohiki (takobiki) je nůž na krájení ryb, stejně jako yanagiba, ale pochází z japonské oblasti Kanto (Tokio). Hlavním rozdílem je takohiki čtvercová hlava, která pomáhá šéfkuchařům smyslně pracovat s plátky sashimi a připravit odpovídajícím způsobem na talíř. Vysoká ostrost úkosové čepele dovoluje kuchařům, aby hladce vytahovali čisté plátky syrových ryb a mořských plodů bez podlitin nebo drsných povrchů.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení