Kanetsune Red Sandalwood Usuba 170mm
Kód: KC-421Související produkty
Detailní popis produktu
Usuba je typ japonského kuchyňského nože. Obvykle se Usuba používá ke zpracování zeleniny jako ředkev, mrkev, okurek a tak dále.
Délka čepele: 165 mm (6.5 ")
Ocel čepele: White Steel jádro / Damašek 11 vrstev
Tvrdost v HRC: 60
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo
Vhodné pouzdro: KC-622 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City
Doplňkové parametry
Kategorie: | Usuba |
---|---|
Materiál čepele: | damašek |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.