Kanetsune Red Sandalwood Usuba 170mm

Kód: KC-421
Značka: Kanetsune
3 742 Kč
Přibližně 20 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Usuba je typ japonského kuchyňského nože. Obvykle se Usuba používá ke zpracování zeleniny jako ředkev, mrkev, okurek a tak dále. 
Délka čepele: 165 mm (6.5 ") 
Ocel čepele: White Steel jádro / Damašek 11 vrstev 
Tvrdost v HRC: 60 
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo 
Vhodné pouzdro: KC-622 (prodej samostatně, není součástí balení) 
Made in Japan, Seki City

kanetsune_KC-400

Doplňkové parametry

Kategorie: Usuba
Délka čepele: 16 až 20 cm
Materiál čepele: damašek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.