Kanetsune Yanagiba 240mm

Kód: KC-432
Značka: Kanetsune
4 629 Kč
Přibližně 20 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční série Elite je vhodná pro profesionální kuchaře, kteří hledají kvalitu nožů typu Yanagiba nebo Deba, ale vyžadují méně údržby než u modelů z vysokouhlíkové oceli. Yanagiba je dlouhý a tenký japonský nůž určený pro přípravu plátků ze syrové ryby, mořských plodů, sushi a sashimi.
Délka čepele: 240 mm (9.4 ") , jednostranně broušené ostří 
Celková délka: 380 mm (15 ") 
Ocel čepele: VG-10 Stainless Steel Core / Damašek 17 Layers 
Tvrdost v HRC: 60 
Tloušťka čepele: 3 mm 
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo 
Hmotnost: 140g (4.9oz) 
Vhodné pouzdro: KC-617 (prodej samostatně, není součástí balení) 
Made in Japan, Seki City

Doplňkové parametry

Kategorie: Yanagiba
Délka čepele: 21 až 30 cm
Materiál čepele: damašek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.