Kanetsune Yanagiba 240mm

Kód: KC-432
Značka: Kanetsune
4 629 Kč
Přibližně v polovině ledna 2022

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční série Elite je vhodná pro profesionální kuchaře, kteří hledají kvalitu nožů typu Yanagiba nebo Deba, ale vyžadují méně údržby než u modelů z vysokouhlíkové oceli. Yanagiba je dlouhý a tenký japonský nůž určený pro přípravu plátků ze syrové ryby, mořských plodů, sushi a sashimi.
Délka čepele: 240 mm (9.4 ") , jednostranně broušené ostří 
Celková délka: 380 mm (15 ") 
Ocel čepele: VG-10 Stainless Steel Core / Damašek 17 Layers 
Tvrdost v HRC: 60 
Tloušťka čepele: 3 mm 
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo 
Hmotnost: 140g (4.9oz) 
Vhodné pouzdro: KC-617 (prodej samostatně, není součástí balení) 
Made in Japan, Seki City

Doplňkové parametry

Kategorie: Yanagiba
Délka čepele: 21 až 30 cm
Materiál čepele: damašek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.