Wüsthof sekáček na maso Classic 16 cm

Kód: 1040102816-4682/16
3 894 Kč
Dva týdny

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sekáček na maso a zeleninu značky Wüsthof řady Classic disponuje tradiční těžkou čepelí, ostrou jako břitva. Pomůže Vám nasekat či naplátkovat veškeré přísady. Západní kuchaři jej používají na těžkou práci, čínští kuchaři jej používají úplně na všechno, včetně náročné přípravy pro vaření v pánvi wok.

ŘADA: Classic (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: kovaný - přesné kování z jediného polotovaru ocelového masivu a konstrukcí fulltang
DÉLKA OSTŘÍ: 16 cm
OCEL: X50CrMo15
TVRDOST OCELI: 58 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: ochranný obal
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)

Doplňkové parametry

Kategorie: Sekáčky a kolíbky
Délka čepele: 16 až 20 cm
Materiál čepele: X50CrMo15
Modelová řada: Wusthof Classic
Zpracování: Kované

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Nože Wüsthof Dreizackwerk pochází z německého města Solingen, jenž je sídlem mnoha renomovaných nožířství a kterým dominuje právě firma Ed. Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pokud se rozhodnete pro originální nožířský výrobek ze Solingenu, vyvarujte se výrobkům, u kterých Vám prodejce jasně neprokáže jeho původ. Mnoho nožů na trhu nese označení „Solingen“, které samo o sobě nic neznamená. Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. Těmto problémům se vyvarujete při nákupu originálních nožířských výrobků Wüsthof Dreizack.
 Již od dávných věků byl nůž jedním z nejpoužívanějších předmětů denní potřeby. V dnešní době je potřeba takového nástroje zdánlivě odsunuta do pozadí, ale stále se jedná o nepoužívanější nástroj ve Vaší kuchyni. Není to ani mixér, fritovací hrnec, zázračný kráječ či jiná vymoženost, která má zvýšit hodnotu vaší kuchyně a usnadnit Vám život, ale právě nůž, bez kterého to v kuchyni prostě nejde a nikdy nepůjde. Ještě dnes jsou v mnoha domácnostech používány nože a nůžky, které byly vyrobeny v první polovině dvacátého století právě v Soligenu a pouze vysoká kvalita použitého materiálu a jeho zpracování a alespoň minimální péče jejich majitelů to umožňují. Mnohé z nich vyrobila firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.