Due Cigni nůž kengata řada 1896 ořech 19cm
Kód: 2C 1020 NOSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Tento krásný kuchařský nůž Due Cigni z řady 1896 se stane Vaším nepostradatelným pomocníkem, se kterým snadno naporcujete maso, nakrájíte ovoce, zeleninu a pečivo, zpracujete ryby i bylinky.
Nože, jež jsou součástí exkluzivní řady 1896 Due Cigni, mají rukojeť z ořechového dřeva, které je nesmírně ceněno pro svou nezaměnitelnou kresbu a vysokou trvanlivost. Toto jedinečné dřevo se v Evropě využívá již od 17. století, a to především k výrobě prvotřídního nábytku, pažeb cenných mysliveckých pušek, špičkových uměleckých a dekorativních předmětů. O jeho skvělých vlastnostech vypovídá například i fakt, že cena asijského ořechového dřeva je mnohem vyšší, než cena často používaných exotických dřevin (palisandr, mahagon).
ŘADA: 1896 (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: lisovaný
DÉLKA OSTŘÍ: 19 cm
OCEL: X50Cr15Mov
TVRDOST OCELI: 57 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: dřevo
BALENÍ: ochranný obal
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařské nože |
---|---|
Délka čepele: | 16 až 20 cm |
Materiál čepele: | X50CrMo15 |
Modelová řada: | Due Cigni 1896 |
Zpracování: | Lisované |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská značka DUE CIGNI (Dvě labutě) patří k nejstarším nožířským firmám na světě. Přes sto let tato továrna z nožířského města Maniago vyrábí kuchyňské nože té nejvyšší kvality.
Prvotřídní ocel, inovativní design a maximální pozornost věnovaná detailům dělá tyto výrobky vhodnými i pro ty nejnáročnější uživatele. Moderní výrobní stroje, kvalifikovaní a zkušení pracovníci jsou po léta těmi nejdůležitějšími faktory, na které klade Due Cigni důraz. DUE CIGNI nabízí dokonalé nástroje pro ty, kteří milují vaření, pro profesionály v potravinářských službách a gastronomii, prostě pro ty, kteří ocení dokonalý řez bez námahy a dlouhotrvající ostrost. Již více než sto let.