Kanetsune Gyutou Blue Steel 210mm
Kód: KC-122Související produkty
Detailní popis produktu
Řezné jádro nože je vyrobeno z japonské oceli Aogami produkované společností Hitachi Metal v kombinaci s ocelí Shirogami disponující chromem a wolframem. Jádro Aogami ochraňuje nerezová ocel 410. Tato kombinace je velmi populární volbou pro high-end japonské kuchyňské nože.
Délka čepele: 210 mm (8.3 ")
Celková délka: 335 mm (13.2 ")
Ocel čepele: Blue Steel (Aogami), Hitachi High Carbon Steel Core / 410 Stainless Steel
Tvrdost v HRC: 61-62
Tloušťka čepele: 1.5 mm
Rukojeť: černé vrstvené dřevo / nerez standardní
Hmotnost: 180 g (6.3 oz)
Vhodné pouzdro: není k dispozici
Made in Japan, Seki City
Doplňkové parametry
Kategorie: | Gyutou |
---|---|
Materiál čepele: | blue steel |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Úžasné nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. V současné době se tyto vynikající nože a meče vyváží do celého světa, ocel VG-10 se stala proslulou i díky nožířské společnosti Spyderco.